Alle actuele aanbiedingen van Hasker Kroon.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Als we speciale acties hebben, vind je ze hieronder. Mocht je geen actieaanbiedingen zien, dan kun je altijd het formulier voor gratis interieuradvies invullen. Uiteindelijk gaat het altijd om een goed advies en een voorstel, met een bijpassend bedrag onder de streep, waar je blij van wordt. En juist daar zijn we goed in en gaan we voor.

 

Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

2e meter NL Label PVC 40% korting

Ontvang nu 40% korting op de 2e meter NL Label PVC. Kies voor dryback of click-PVC in diverse trendy dessins. Wat dacht je van een klassieke visgraat, een stoere betonlook, luxueus marmer of tegeldessin als blikvanger in huis?

4e meter Desso en Parade tapijt kado

Tapijt is een goede keuze voor het najaar. Niet alleen vanwege het comfort, óók vanwege de prijs! Je ontvangt nu de 4e meter Desso en Parade tapijt kado. Kom langs en kies uit de oneindig veel kleuren, structuren en dessins in de bijzondere collectie. We adviseren je graag!

Korting op Luxaflex® PowerView® Hub!

Het zijn de Luxaflex® Fanweken! Bij aankoop van PowerView® Automation ontvang je korting op de Hub wifi-versterker: 20% korting bij aankoop van één PowerView® product, 50% bij twee producten en een gratis Hub t.w.v. €285,- bij drie PowerView® producten.

4e Luxaflex® product kado

Het zijn de Luxaflex® Fanweken! Ontvang nu het 4e Luxaflex® product kado. De actie geldt op Luxaflex® Houten Jaloezieën, Horizontale Jaloezieën en Rolgordijnen. Combineren mag! Kom in oktober langs in onze winkel en laat je adviseren over alle materiaal- en kleurcombinaties en overige persoonlijke opties.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief