ons verrassend inspiratiemagazine md-lg

ons verrassend inspiratiemagazine

Alle actuele aanbiedingen bij Hasker Kroon.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Hieronder vind je alle lopende acties op een rij. Wil je meer weten over een bepaalde actie? Lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Het raammagazine van Jouw Binnenhuisadviseur

Van vouwgordijnen tot jaloezieën en van horren tot plisségordijnen. Laat je inspireren op het gebied van raamdecoratie en ontdek alle mogelijkheden, tips en trends als het om ramen gaat. Haal het magazine op in onze winkel of vraag een exemplaar aan.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-05-2019

4e NL Label Duette® of Plissé kado

Kom in mei naar de winkel voor deze aanbieding van ons eigen NL Label en ontvang het 4e product kado! Kies uit de ruime collecties Plissé Shades en Duette Shades en ontvang elk 4e product kado.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-05-2019

NL Label PVC Kemi en Dale All-in gelegd €49,-

In de hele maand mei kun je bij ons profiteren van de actie op onze NL Label PVC vloeren Kemi en Dale. Koop je een van deze vloeren in de maand mei, dan worden ze all-in gelegd voor €49,- per m2. Dat maakt een nieuwe vloer wel erg voordelig. Uiteraard krijg je van ons nog steeds de service die je gewend bent.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-05-2019

Luxaflex® Silhouette® of Twist® Shades 4e kado

Profiteer van extra voordeel op de prachtige Silhouette® en Twist® Shades van Luxaflex® met deze actie. In mei krijg je, bij aankoop van 4 producten, het 4e product kado!

bekijk de actie