bekijk onze folder vol voordeel

Alle acties van Hasker Kroon

Alle acties die wij deze maand voor jou hebben vind je hieronder op een rij. Wil je meer weten, lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan onder aan de pagina in voor de nieuwsbrief!

Actie: geldig tot 30-11-2018

Luxaflex Silhouette, Facette of Twist Shade 4e kado

Profiteer van extra voordeel op de prachtige Silhouette, Facette en Twist Shades van Luxaflex® met deze actie. In november krijg je, bij aankoop van 4 producten, het 4e product kado!

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-11-2018

NL Label rolgordijnen 4e kado

Exclusief bij Hasker Kroon! Koop deze maand rolgordijnen van NL Label en krijg elk 4e product kado! NL Label rolgordijnen zijn modieus en functioneel tegelijk. Naast de keuze uit verschillende stoffen en dessins zijn de rolgordijnen leverbaar met diverse innovatieve bedieningen én worden de rolgordijnen altijd voor jou op maat gemaakt zodat ze precies in jouw interieur passen. Kom snel alle nieuwe dessins bekijken bij Hasker Kroon.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-11-2018

4e meter NL Label tapijt kado

Tapijt in huis kent vele voordelen. Het voelt zacht en comfortabel aan, helpt de akoestiek in huis verbeteren en is veilig en zeer slijtvast. Ben je toe aan een nieuw tapijt in huis? Dan is dit de kans om het niet alleen mooi, maar ook nog extra voordelig te realiseren! Je krijgt nu bij [[winkelnaam]] elke 4e meter NL Label tapijt kado.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-11-2018

NL Label multishades 4e kado

Exclusief bij Hasker Kroon! Koop deze maand multishades van NL Label en krijg elk 4e product kado! NL Label multishades zijn modieus en functioneel tegelijk. Naast de keuze uit verschillende stoffen en dessins zijn de multishades leverbaar met diverse innovatieve bedieningen én worden de multishades altijd voor jou op maat gemaakt zodat ze precies in jouw interieur passen. Kom snel alle nieuwe dessins bekijken bij Hasker Kroon.

bekijk de actie