Houd je hoofdkoel met dejuiste raamdecoratie

Met de zomer voor de deur kijken we weer uit naar buiten eten en lange avonden op het terras. We warmen ons aan de zonnestralen, maar ook binnen stijgt de temperatuur. Schijnt de zon de gehele dag naar binnen, dan voelt het ook daar in de loop van de dag tropisch aan. Je voorkomt dit door het plaatsen van goede zonwering. Met deze tips van Luxaflex® houd jij je huis en hoofd koel!

Grote kans dat jij dit jaar vakantie viert in je achtertuin of dat je in de zomer doorwerkt vanuit je nieuwe thuiskantoor. Dan is een koel huis extra fijn. De eerste stap naar een koeler huis is de juiste binnenzonwering. Duette® Shades zorgen dat je huis koel blijft in de zomer en warm in de winter. Dit komt door de unieke honingraatstructuur van deze raamdecoratie, waardoor de kamertemperatuur wordt gereguleerd. De Duette® Shade zorgt op natuurlijke wijze voor subtiele filtering van het daglicht, maar ook voor demping van het omgevingsgeluid én vermindering van het energieverbruik.

Slimme Luxaflex® oplossingen

Heb je een serre of een glazen pui aan je huis, dan kan het daar in de zomer snikheet worden. De slim vormgegeven Plissé Shades passen perfect in het kozijn van draai- en kiepramen en glazen deuren in (bijvoorbeeld) een uitbouw. Bij deze raambekleding kun je kiezen voor stof met de speciale warmtewerende Topar® Plus stofcoating, die warmte en zonlicht reflecteert. Het voordeel van zowel Duette® Shades als Plissé Shades is dat ze strak in het raam worden gemonteerd, zodat je geen last hebt van zonlicht dat door een kiertje naar binnen piept. Zonwerende en verduisterende (rol)gordijnen van Luxaflex® zijn ideaal voor slaapkamers, zodat je ondanks de zomerhitte moeiteloos in slaap valt. De rolgordijnen worden op maat gemaakt voor elk raam. Van glimmende geweven patronen of strakke effen kleuren tot grafische accenten en stippenpatronen, je vindt altijd een ontwerp dat bij je stijl past.

Een Hor voor frisse lucht

Zet je je ramen en deuren graag open voor wat frisse lucht in huis, dan is een gebruiksvriendelijke Hor wel zo fijn. Ze bieden volop mogelijkheden om je huis optimaal te ventileren. In de Luxaflex collectie vind je Horren voor ramen, deuren of je schuifpui. In plisségaas of vlakgaas bijvoorbeeld, en er is zelfs gaas dat pollenwerend is. Ideaal voor mensen die last hebben van hooikoorts. Er is veel mogelijk, elke Hor wordt op maat gemaakt.

Tot en met 30 juni 2020 ontvang je bij Hasker Kroon 50% korting op de 2e Hor, Duette® en Plissé Shades. Profiteer direct en kom deze maand nog langs in onze winkel!

ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.