Sluiten

ADO in de regio Amsterdam, Diemen en Purmerend

Hasker Kroon is de ADO specialist

Hasker Kroon is de erkende interieurspecialist voor ADO gordijnen voor de regio Amsterdam, Diemen en Purmerend. Hasker Kroon biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van ADO maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar interieurstoffen. Kiest u voor ADO dan kiest u voor vrijheid en sfeer in huis. Wij nemen uw bewuste keuze voor ADO graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe ADO gordijnen?

Er valt heel wat te kiezen bij Hasker Kroon

Bekijk de vele mogelijkheden van ADO. Hasker Kroon biedt u de meest uitgebreide collecties gordijnen in de regio Amsterdam, Diemen en Purmerend

  • Gegarandeerd goed

    ADO staat voor een hoogwaardige kwaliteit van al haar producten. Doordat alles in eigen beheer wordt ontwikkeld en geproduceerd, is het mogelijk de kwaliteit goed onder controle te houden. U krijgt bij Hasker Kroon op elk ADO product garantie op fabricagefouten.

  • Maak uw interieur compleet

    ADO heeft een groot aantal stoffen met verrassende dessins, ontworpen door vooraanstaande designers, passend binnen de thema's basic, modern en landelijk. Met ADO gordijnen maakt u uw interieur compleet. Laat u verrassen door alle kleur-, dessin- of combinatiemogelijkheden.

  • SmartCord vouwgordijnbediening

    Bij Hasker Kroon zijn we voortdurend met innovatie bezig. We begrijpen dat u graag mee gaat met de hedendaagse ontwikkelingen. De SmartCord biedt u de mogelijkheid van snellere bediening. Het is vernieuwend, praktisch en bovendien zeer kindveilig.

Onze adviseur voor ADO gordijnen helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Rebecca Lintvelt
Interieurstyliste

Adres

Buikslotermeerplein 306
1025 GB Amsterdam-Noord

Contact

020-6365971
 

Openingstijden

Maandag12:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
19:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Elke donderdag koopavond tot 21.00 uur en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.