Sluiten

Chivasso in de regio Amsterdam, Diemen en Purmerend

Hasker Kroon is de Chivasso specialist

Hasker Kroon is de erkende interieurspecialist voor Chivasso gordijnen voor de regio Amsterdam, Diemen en Purmerend. Hasker Kroon biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Chivasso maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar gordijnen. Kiest u voor stoffen van Chivasso dan kiest u voor vrijheid en sfeer in huis. Wij nemen uw bewuste keuze voor Chivasso graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe Chivasso gordijnen?

Er valt heel wat te kiezen bij Hasker Kroon

Bekijk de vele mogelijkheden van Chivasso. Hasker Kroon biedt u de meest uitgebreide collecties gordijnen in de regio Amsterdam, Diemen en Purmerend

  • Voor klassiek en modern

    De stoffen van Chivasso zijn modern en klassiek en kunnen niet alleen in een design interieur worden toegepast maar ook in een rijk klassiek interieur. De collectie wordt continu vernieuwd. Per jaar worden er 2 nieuwe collecties gelanceerd die steeds weer trendzettend zijn.

  • Hoogwaardige kwaliteit

    Bij Hasker Kroon gaan we altijd voor kwaliteit, zo ook bij Chivasso. De stoffen van Chivasso zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit waar u jaren lang plezier van kunt hebben. Chivasso reflecteert de tijdsgeest, maar is veelzijdig genoeg om tijdloos zijn!

  • Voor de finishing touch

    De inrichting van uw huis is erg persoonlijk. Iedereen heeft zijn eigen stijl en dat erkennen we bij Hasker Kroon. Bij Chivasso kunt u kiezen uit een breed scala aan luxe stoffen om zo uw persoonlijke finishing touch te geven aan uw interieur.

Onze Chivasso adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Rebecca Lintvelt
Interieurstyliste

Adres

Buikslotermeerplein 306
1025 GB Amsterdam-Noord

Contact

020-6365971
 

Openingstijden

Maandag12:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
19:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Elke donderdag koopavond tot 21.00 uur en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.