Sluiten

Moduleo PVC in de regio Amsterdam, Diemen en Purmerend.

Hasker Kroon is de Moduleo specialist

Hasker Kroon is de erkende interieurspecialist voor Moduleo in de regio Amsterdam, Diemen en Purmerend. Hasker Kroon biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Moduleo, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een geschikte vloer. Kiest u voor PVC van Moduleo, dan kiest u voor een natuurlijke ogende vloer in huis. Wij nemen uw bewuste keuze voor Moduleo graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe Moduleo PVC vloer?

Er valt heel wat te kiezen bij Hasker Kroon

Bekijk de vele mogelijkheden van Moduleo. Hasker Kroon biedt u de meest uitgebreide collecties PVC in de regio Amsterdam, Diemen en Purmerend

  • Selectvloeren: oneindig veel effecten

    Het assortiment van Moduleo Selectvloeren is onder te verdelen in hout- en steeneffecten. Hieronder vallen ook nog eens vele kleursegmenten waardoor u een unieke sfeer kunt creëren. Het voordeel van het Select-assortiment is dat er een Protectonite beschermlaag op zit waardoor deze slijtvast is. Daarnaast zijn de vloeren gemakkelijk schoon te houden.

  • Transformvloeren: bestand tegen intensief gebruik

    Voor de ruimtes in huis die u het meest gebruikt zijn er de slijtvaste vloeren uit het Transform-assortiment. Ook voor commerciële ruimtes worden deze vaak gebruikt door de hoge vlekbestendigheid en de dikke slijtlaag. Ook bij intensief gebruik kunt u dus optimaal van uw mooie vloer blijven genieten.

  • Impressvloeren: de naam zegt het al

    Het Impress-assortiment van Moduleo staat voor een indrukwekkende reliëfdruk die de vloer een natuurgetrouw uitzicht én gevoel waardoor het niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Het is een element in uw interieur dat de aandacht trekt, of juist de rustige basis is; het is helemaal aan u. Bij Hasker Kroon helpen we u graag met een gratis en vrijblijvend interieuradvies.

Onze Moduleo adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Rebecca Lintvelt
Interieurstyliste

Adres

Buikslotermeerplein 306
1025 GB Amsterdam-Noord

Contact

020-6365971
 

Openingstijden

Maandag12:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
19:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Elke donderdag koopavond tot 21.00 uur en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.