Quick-Step laminaat in de regio Amsterdam, Diemen en Purmerend

Hasker Kroon is de Quick-Step laminaat specialist

Hasker Kroon is dé Quick-Step laminaat specialist bij u in de buurt specialist voor de regio Amsterdam, Diemen en Purmerend. Hasker Kroon is de erkende interieurspecialist voor Quick-Step laminaat voor de regio Amsterdam, Diemen en Purmerend. Hasker Kroon biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Quick-Step laminaat, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar laminaat. Kiest u voor Quick-Step laminaat, dan kiest u voor vrijheid en sfeer in huis. Wij nemen uw bewuste keuze voor Quick-Step laminaat graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe Quick-Step vloer?

Er valt heel wat te kiezen bij Hasker Kroon

Bekijk de vele mogelijkheden van Quick-Step. Hasker Kroon biedt u de meest uitgebreide collecties vloeren in de regio Amsterdam, Diemen en Purmerend

  • Praktische voordelen van laminaat

    Bij Hasker Kroon hebben we veel ervaring met al onze producten, ook weten we alles van het onderhoud. Nog fijner is natuurlijk wanneer er zo min mogelijk onderhoud nodig is! Laminaat van Quick-Step is zeer onderhoudsvriendelijk door de waterbestendige basisplaat en door Scratch Guard bovenlaag die ervoor zorgt dat het laminaat tot wel 10 keer beter bestand is tegen microkrassen.

  • Een aangename omgeving

    In combinatie met de Quick-Step ondervloer maakt het laminaat van Quick-Step een massief geluid. Dit zorgt voor een aangename sfeer in huis, waarvan u niet had verwacht dat laminaat hiervoor zou kunnen zorgen. Wilt u dit met eigen ogen zien, en met eigen oren horen? Kom dan een kijkje nemen in onze woonwinkel of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies bij u thuis.

  • Flexibel laminaat

    Niet omdat het laminaat zo makkelijk buigt, maar omdat het je de mogelijkheid geeft de inrichting van je woning te blijven veranderen zo vaak je wilt. Op vele houten vloeren zullen donkere verkleuringen ontstaan wanneer er te lang meubels op blijven staan, maar Quick-Step laminaat zal jaar na jaar zijn oorspronkelijke kleur behouden, ook als het wordt blootgesteld aan (zon)licht.

Onze Quick-Step adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.