Sluiten

Voca in de regio Amsterdam, Diemen en Purmerend

Hasker Kroon is de Voca specialist

Hasker Kroon is de erkende interieurspecialist voor Voca behang in de regio Amsterdam, Diemen en Purmerend. Hasker Kroon biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Voca, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar mooi behang voor uw muur. Kiest u voor Voca, dan bent u verzekerd van een trendy design. Wij gaan graag mee in uw keuze voor Voca. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe Voca behang?

Er valt heel wat te kiezen bij Hasker Kroon

Bekijk de vele mogelijkheden van Voca. Hasker Kroon biedt u de meest uitgebreide collecties behang in de regio Amsterdam, Diemen en Purmerend

  • Trendsetter

    Voca is een van de trendsettende merken van Hasker Kroon met een varia aan collecties. De keuze is reuze! Komt u er zelf niet uit? Begrijpelijk! Kom langs bij ons in de showroom om met eigen ogen te zien wat er allemaal mogelijk is en wij geven u persoonlijk interieuradvies!

  • Voca voor elke woonstijl

    Wij van Hasker Kroon hebben de mooiste collecties uit het bijzondere assortiment Voca voor u. De collecties passen in iedere woonstijl, of u nou landelijk of modern woont. Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van een keuze die het best bij u en uw interieur past!

  • Onderscheidend behang

    Met uw wanddecoratie kunt u uw interieur een speciale twist geven, door het gebruik van een onderscheidend design van Voca is de toon meteen gezet. Bent u niet zo van het opzichtige? Voor u zijn er net zo veel rustige designs die de andere mooie elementen uit uw interieur tot hun recht laten komen. We helpen u graag bij het maken van een keuze!

Onze Voca behang adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Rebecca Lintvelt
Interieurstyliste

Adres

Buikslotermeerplein 306
1025 GB Amsterdam-Noord

Contact

020-6365971
 

Openingstijden

Maandag12:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
19:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Elke donderdag koopavond tot 21.00 uur en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.