Laat de zonwering experts van Hasker Kroon meedenken en alles perfect monteren

Bij zonwering voor binnen en buiten komt veel meer kijken dan zon weren

Hasker Kroon is de bekendste maatwerkspecialist van Groot Amsterdam op het gebied van binnenzonwering én buitenzonwering. Of je nou in de binnenstad woont of aan de rand, een winkel of bedrijf hebt...gegarandeerd vind je bij ons het best passende product voor jouw woon- of werksituatie waarbij je zon wilt weren, warmte wilt reguleren, energie wilt besparen of wilt spelen met dag- en zonlicht.

Wij zijn fan van Luxaflex en door hen uitverkozen als Gallery Dealer van het Jaar, wat betekent dat we niet alleen de grootste collectie kunnen bieden maar ook de zonwering adviseurs in huis hebben die weten waarover ze praten én hoe ze de producten vakkundig moeten monteren. Kom langs in onze winkel en ervaar het zelf!

Alvast wat binnenzonwering en buitenzonwering inspiratie

Wij zijn Luxaflex Gallery Dealer van het jaar

Wij zijn Luxaflex Gallery Dealer van het jaar

In onze winkel hebben de meest uitgebreide presentatie van alle leverbare Luxaflex producten. Van elk product hebben we niet alleen stalenboeken maar ook een videopresentatie zodat we jou precies kunnen laten zien hoe het product eruit ziet en is te bedienen. Dat maakt een goede keuze een stuk eenvoudiger, omdat er alleen al 10 verschillende Luxaflex producten zijn voor binnen en 7 voor buiten. Los van de 1001 mogelijkheden om jouw zonwering exact op jouw woon- of werksituatie af te stemmen.

Bekijk ons magazine, gun jezelf een goed advies

Meer weten over binnenzonwering of buitenzonwering?

Binnenzonwering, ook wel raamdecoratie genoemd, is de functionele sfeermaker van je huis die, zowel open als dicht, meer verdient dan alleen een bijrol. Er zijn veel verschillende stijlen raamdecoratie met ieder unieke eigenschappen. Ga je voor natuurlijke houten jaloezieën, handige plisségordijnen, energiebesparende duettes of veelzijdige silhouettes? Wij informeren je graag over de verschillende functies. En voor buiten? Terraszonwering, markiezen, rolluiken, screens, serre zonwering/terrasoverkappingen, buiten jaloezieen, vensterzonwering.

Houd je van gemak? Verhoog het comfort van wonen op afstand en vertrouw op elektrisch bedienbare raamdecoratie. Met Bliss Motorisation voor NL Label of Luxaflex® PowerView® Automation maak je je leven nét wat gemakkelijker.

Onze interieuradviseurs staan met plezier voor je klaar om je te adviseren welke binnenzonwering het beste bij jou past. Laat je van A tot Z ontzorgen; zo kun jij straks heerlijk genieten van het dag- of zonlicht én van de avond vanuit je luie stoel of vanaf jouw werkplek.

 

Je wilt toch ook frisse lucht binnen en de insecten buiten

Leef gezonder, kies voor raamhorren en deurhorren in je huis

Frisse lucht in huis voelt niet alleen fijner, het is ook veel beter voor je gezondheid.

Heb je last van allergieën of irritatie van de luchtwegen? Of voel je je vaak vermoeid, heb je regelmatig hoofdpijn of moeite om je te concentreren? Grote kans dat je te weinig ventileert in je huis of op je werkplek. Zorg ervoor dat als je altijd zorgt voor voldoende frisse lucht.

Daarmee verdrijf je meteen de vele schadelijke stoffen die vrijkomen bij koken en schoonmaken.

Dus zet je ramen en deuren open. Maar zorg dan wel voor horren om het hele jaar door insecten buiten te houden. Er is veel keuze bijvoorbeeld een hordeur, plissé hordeur, rolhor, vaste en inzethor, plissé raamhor.

Bij Hasker Kroon leveren wij altijd horren op maat en adviseren wij graag welke hor het beste bij jouw thuis- of werksituatie past. 

Laat je inspireren en overtuigen in onze winkel of bij jou thuis

Laat je inspireren en overtuigen in onze winkel of bij jou thuis

Plan je bezoek wanneer het jou uitkomt!

Plan je bezoek op de datum en het tijdstip dat het jou uitkomt. Er is op dat moment gegarandeerd een interieuradviseur voor jou beschikbaar. Via onze datumprikker kun je een adviesafspraak plannen voor je vloer, je raam, je wand of voor een uitgebreid interieuradvies als je grote verander- of nieuwbouwplannen hebt. 

Na ontvangst van jouw verzoek om een afspraak, bellen we je altijd even om deze definitief te bevestigen. Graag tot gauw!