• Hasker Kroon

Uw werkomgeving inrichten?

Lastig hè?! Het moet natuurlijk wel efficiënt zijn, maar u wilt ook de juiste sfeer uitstralen. Stap eens binnen bij Hasker Kroon! Met een flinke dosis vakkennis op het gebied van (project)inrichtingen adviseren wij u graag en goed. Samen met u vullen we aan de hand van uw wensen uw werkomgeving in. Wij werken uitsluitend met de betere merken, dus wij staan garant voor kwaliteit. Uw project wordt optimaal begeleid, zodat wij zorgen voor een (meer dan) tevreden eindresultaat.

Een functioneel én prettig werkklimaat

Als Binnenhuisadviseur weten we precies het juiste midden te bewaren tussen representativiteit en functionaliteit. Die functionaliteit merkt u pas wanneer u de ruimte in gebruik neemt. Want dan blijkt dat de inrichting bijdraagt aan een beter werkklimaat, een goede akoestiek, meer productiviteit... en wat u noemt ‘company pride’. Omdat in zo’n omgeving iedereen graag gezien en gehoord wordt.

U brengt veel tijd door op uw werk. Het is daarom belangrijk dat u zich daar thuis voelt en wij willen dat voor u verzorgen. Of het nu gaat om een grote organisaties als ziekenhuizen en verzekeringsgiganten, waar altijd wel een verandering op stapel staat, of om kleine ondernemingen waar de inrichting de bedrijfscultuur moet uitstralen. U kunt bij ons terecht.

In samenwerking met gerenommeerde partijen zoals Leoxx, Desso, Interface Flor en Artimo geven wij uw werkplek de juiste uitstraling!
Op onze bovenverdieping vindt u een ruimte waar u bij binnenkomst gelijk de sfeer en uitstraling ervaart waar wij voor staan.